Kermis Agenda


kermis.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kermis Agenda
Brabantse Kermisagenda
Brabantse Kermisagenda
http://www.uitinbrabant.nl/uib/uib/site/nieuws/detail/A_1081874.html

KermisKalender
Een overzicht van het nederlandse kermis aanbod.
http://www.kermiskalender.nl

Kermisdata
Kermisdata
http://www.kermisdata.nl

Platzvergabe
Erfahren sie hier die termine von veranstaltungen, volksfeste und kirmesse
http://www.platzvergabe.de

Gerelateerd
 • Tien jaar Kolde Kermis
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Snoop Dogg misdraagt zich in Haarlems Patronaat
  Fans van Snoop Dogg kwamen gisteren van een koude kermis thuis. De rapper kwam niet alleen twee uur te laat aankakken, hij leek ook niet echt zijn best...
 • Kermis Hoorn cultureel erfgoed
  De kermis in Hoorn is de oudste van Noord-Holland. Het is dan ook niet gek dat ze vanaf dinsdag de titel 'cultureel erfgoed' dragen.
 • Meest kindvriendelijke reisorganisaties Nederland
  De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op woensdag 14 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015. Een dertigtal Kids Vakantiegids Detectives assisteerde Kids Top 20-gezicht Monique Smit bij de uitreiking van de prestigieuze awards in veertien categorieën.
 • Kermis mogelijk terug in het centrum Sliedrecht
  De kermis in Sliedrecht komt mogelijk terug op de oude locatie. Dat is dinsdagavond besloten door de gemeenteraad. De raad heeft het Winklerplein de bestemming van evenemententerrein gegeven. Daarmee is de weg vrij om ook de kermis te laten terugkeren ...
 • Er staan 4 links op deze pagina.
  Privacybeleid